Primer premio en Paterna

30.06.2012 00:00
El viernes 15 de junio se entregaron los premios literarios organizados por el Ateneo Cultural de Paterna (Valencia). Mi relato "Los Aldridge" ganó el primer premio de prosa en castellano, premio "Herrero Pons".
Me resultó imposible acudir a la entrega, pero envié de mi parte a los mejores embajadores posibles.

Pegó aquí un extracto del acta tomado del blog del propio Ateneo:

Listado de premios y galardonados:
POESIA
1.- Premi Roberto Salvador Moros, al millor poema de composició i tema lliure, escrit en llengua valenciana, dotat en 900€ i publicació, concedit al treball que porta per lema "Un somi per a sorts".
AMPAR CABRERA I SANFÉLIX (l'Énova-València)
El jurat ha cregut convenient concedir un accèsit dotat en 300€ i publicació al treball que porta per lema "Ensajos d'amor".
VICENT RAMÓN CALATAYUD (València)

2.- Premi Puertas Metálicas Andreu Barberá, al millor poema sobre l'història i les tradicions (religioses, ceramistes, lúdiques) de la nostra vila, dotat en 600€ i publicació, concedit al treball que porta per lema "Pintura en fòcs d'artifici".
MANUEL NAVARRO I NAVARRO (Ribaroja del Túria)

3.- Premi de la Germandat de l'Ecce Homo, al millor poema sobre aspectes morals, religiosos o de la pròpia festa, dotat en 600€ i publicació, concedit al treball que porta per lema "Quan parla el silenci".
RAFAEL MELIÁ CASTELLÓ (València)

4.- Premi Cristaleria Martinez, al millor poema satíric a l'entorn de l'actualitat internacional, dotat en 450€ i publicació, concedit al treball que porta per lema "Els bunyols de falla".
JOSEP ALBERT AYMEMIR I CASASÚS (València)

PROSA
5.- Premi dels colaboradors del Certamen, dotat en 900€ i publicació.
El premi no s'adjudica perque el jurat considera que cap dels treballs presentats
conseguix la qualitat necessària per a ser premiats.

6.- Premi patrocinat per Aigües de Paterna, dotat en 750€ i publicació.
El premi no s'adjudica perque el jurat considera que cap dels treballs presentats
conseguix la qualitat necessària per a ser premiats.

7.- Premi patrocinat per Farmàcies Herrero Pons, dotat en 600€ i publicació, concedit al treball que porta per lema "Los Aldridge".
JAVIER DÍEZ CARMONA (Bilbao)

8.- Premi patrocinat per Francesc Riera, Joyers, dotat en 300€ i publicació, concedit al treball que porta per lema "Tapos sucios".
PILAR ZAPATA BOSCH (Madrid)

9.- Premi d'Àngel López-Amo Calatayud, Notari, dotat en 300€ i publicació, concedit al treball que porta per lema "La sonrisa de la muerte".
MARÍA GARZÓN TOLEDO (Valencia)

Enhorabona a tots el premiats.